Naturen är vår arena


Om oss

Kvarnsjö by

Boende

Att göra Bilder


Vår aktivitetsarena är naturen för våra besökare, oss själva och en lekplats för våra barn.

Nytt skidspår i Kvarnsjö
2015 började vi att bygga ett nytt skidspår i Kvarnsjö. Det är nu klart och i vinter kommer den att hållas i fullt åkbart skick med god preparerade skidspår. Starten är nedanför campingen.

Om vintern
Upplev tystnaden och stillheten i skogen på skidor om vintern. Här råder absolut tystnad. Vargar, björn och lodjur tassar ljudlöst omkring. Plötsligt flaxar en uppskrämd orre eller tjäder iväg eller en älg kommer brakande genom skogen. Sedan blir allt åter tyst och stilla. De glest trafikerade snöbelagda vägarna inbjuder till sparkturer om vårvintern. På vårkanten nappar abborren och siken i Kvarnsjön.

Sommaren

Besök Kvarnsjö och njut av stillheten, utsikten och djurlivet. Följ våra markerade vandringsleder och utforska växt och djurliv. Besök den aktiva bäverkolonin eller låna roddbåten roddbåten och fiska i skogstjärnen.

Aktiviteter i närheten
Runt Kvarnsjö camp finns olika aktivitets anläggningar mindre än 20 minuters bilfärd hittar du alpin skidåkning, skidskyttebana, motions- och skidspår av internationell klass samt motoranläggningar.

Sevärt
Det är en oförglömlig upplevelse att ta sig ett kvällsbad i våra vatten, i campens närhet. Våra skogar innehåller goda bär och svamp marker, är du dessutom intresserad av blommor så upptäcker du nog ett stort antal orkideér. Här kan du hyra kanoter och göra  underbara utflykter på Ljungan Ta en titt på bäverfamiljen inte långt från campen.

FiskaibergPasset- Det enda fiskekortet du behöver
Landets största gränsöverskridande fiskekort med intervall fångst för besökare och mantalskrivna i Bergs kommun. Läs mer på www.fiskaiberg.se

Kvarnsjö Camp 0682-Telefon: 0682-22016 Mobil: 070 580 90 61 Email: info@kvarnsjocamp.com